FJ Zandbergen

"Specialist in rozen"

F.J. Zandbergen & Zn Rozengroothandel

F.J. Zandbergen & Zn. is de rozenspecialist met meer dan 40 jaar ervaring in de daghandel van rozen. Door een ervaren in- en verkoopteam met de juiste marktkennis kunnen wij slim inspelen op de dagelijkse fluctuaties en ontwikkelingen in de mondiale rozenmarkt. Direct naar de webshop

FJ.Zandbergen

ONS VERHAAL

Frederik (Freek) Johannes Zandbergen richtte in de jaren 60 een bloemenlijn in Noord-Holland op. Na de stop van deze lijn in 1975 startte hij, samen met zijn twee zoons, een kleinschalige inkoop van rozen in Aalsmeer. Vanuit Aalsmeer werden rozen doorverkocht aan lijnrijders gevestigd in Rijnsburg. Door de jaren heen kwamen er steeds meer lijnrijders bij en kreeg F.J. Zandbergen & Zn. een eigen verkoopvestiging in Rijnsburg. De verkoopactiviteiten breidde langzaam uit, rozen werden naast de klok ook direct ingekocht bij importeurs en er werd flink geïnvesteerd in personeel en organisatie. Wat is begonnen als een bloemenlijn op Noord-Holland is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de bloemenbranche. 

Ervaring en kennis staan centraal bij F.J. Zandbergen & Zn. Als specialist in rozen spelen wij in op de dagelijkse fluctuaties in de mondiale rozenmarkt en kunnen wij transacties tussen leveranciers en kopers zo efficiënt mogelijk faciliteren. 

Onze commerciële medewerkers bieden dagelijks een uitgebreid assortiment rozen aan tegen scherpe prijzen. Naast deze aanbiedingen kunt u gebruik maken van de webshop, is het mogelijk om bestellingen te plaatsen en adviseren wij u omtrent de laatste ontwikkelingen in de markt.

F.J. Zandbergen & Zn. - "Specialist in rozen"

FJ Zandbergen
FJ Zandbergen
FJ Zandbergen
EXCLUSIVE

EXCLUSIVE

Finlays High Altitude

De High Altitude rozen worden geproduceerd in het hooggebergte van Mount Kenya. Finlays onderscheidt zich door een breed assortiment met zeer zwaar gewas in verschillende lengtes. De High Altitude rozen zijn exclusief verkrijgbaar bij F.J. Zandbergen & zn.

FJ.Zandbergen Rozengroothandel Webshop

WEBSHOP

Op de rozenwebshop heeft u iedere dag toegang tot ons zeer uitgebreide assortiment. Alle partijen zijn voorzien van inkoopdatum en RealTime foto’s. Tevens kunt u gebruik maken van onze rozenwebshop via smartphone. Klik op onderstaande App icons om onze shop te downloaden voor uw Apple of Android toestel. 


FJ.Zandbergen Rozengroothandel Contact

CONTACT

VOF F.J. Zandbergen & zn.
Postbus 57
2230 AB Rijnsburg
Email:  info@fjzandbergen.nl
Tel:      + 31(0) 71 4091100
Fax:     + 31(0) 71 4027405
Locaties FloraHolland:
Aalsmeer:  004-04
Naaldwijk: K1-41 
Rijnsburg:  D2.43                                    Wij richten ons uitsluitend op wederverkopers

Naam: *
Bedrijf:
E-mail: *
Telefoon:
Uw vraag:
Velden met een * zijn verplicht!
 
Google+